14 C
Berne
jeudi 13/06/2024

Pasuria milionëshe e Behgjet Pacollit, publikohen shifrat marramendëse

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit ka publikuar deklarimet e pasurisë për zyrtarët publik. Në mesin e tyre është edhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Behgjet Pacolli.

Pacolli njihet si një nga deputetët me të pasur në vend dhe jo vetëm, kjo pasi është edhe një biznesmen shumë i suksesshëm, ku zotëron biznese të ndryshme dhe aksione të shumta në disa shoqëri tregtare.

Në APK, Pacolli ka deklaruar 67 pasuri të paluajtshme, ku përfshihen 52 parcela të tokës, 8 lokale, 1 objekt afarist, 3 banesa dhe 3 shtëpia. Vlera e gjithë këtyre kap shifrat milionëshe.

Kurse, i pari i AKR-së pasuri të luajtshme, kreu i AKR-së ka deklaruar 8 vetura, vlera e të cilave e pritshmë që është e lartë.

 

Derniers articles