Oljana Maloku spikere dhe gazetare qe po ben promovimin e vlerave kombetare dhe sukseset e biznesit ne vend dhe diasporë

E kemi parë shpesh ne ekrane tv, sidomos në evente të organizuara nga Dhoma e Biznesit të Diasporës ne tv prestigjioz shqiptar Klan. Pra kjo eshte kolegia jone Oljana Malokun alias «Christiane Amanpour» me te cilen gazeta zvicerane Le Canton27.ch ka zhvilluar nje bisede para se do ta vizitoj Zvicren.   Oljana Maloku prej 10 … Lire la suite de Oljana Maloku spikere dhe gazetare qe po ben promovimin e vlerave kombetare dhe sukseset e biznesit ne vend dhe diasporë