20.3 C
Berne
mardi 28/05/2024

Nga Haga tregojne se si festuan Vitin e Ri Thaci, Veseli dhe të tjërët…

Hagë, 3 janar -Sikur në disa pjesë të botës edhe personat në paraburimin e  Hagës kanë festuar ndërrimin e motmoteve. Zyrtarët nga Gjykata speciala kanë njoftuar se personat në paraburgim janë bërë bashkë dhe kanë festruar Vitin e Ri.

Periudha e pushimit gjyqësor është nga 19 dhjetori 2022 deri më 9 janar 2023.

Gjykata mbetet funksionale gjatë periudhës së pushimit gjyqësor dhe puna vazhdon në të gjitha seksionet e KSK-së, thuhet në njftimin nga Haga.

Se a kanë pasur mundësi të festojnë Vitin e Ri krerët e UÇK-së zyrtarët nga Haga janë përgjigjur: “Të paraburgosurve u ofrohet mundësia të kalojnë kohë së bashku dhe të festojnë festa dhe raste të veçanta në përputhje me rregullat dhe rregulloret e institucionit të paraburgimit”, ka thënë znj. Angela Griep, zëdhënëse e GJS, për gazetën zvicerane ne shqip Le Canton27 duke mos dhënë më shumë detaje se si e kanë kaluar natën e Vitit të Ri të paraburgosurit.

 

Derniers articles