20.4 C
Berne
mardi 18/06/2024

Nga e hënja e ardhshme në Zvicer nuk ka më pa Cetifikat COVID-19 në restaurante, pisina, biblioteka..

Bernë, 8 shtator -Nga e hëna, 13 shtator, certifikata Covid do të jetë e detyrueshme në restorante, vende të kulturës dhe kohës së lirë, ka njoftuar sot minisri i sjhendtesisë z.Alain Berset, njofton gaszeta zvcerane ne shqip Le Canton27.ch

Mësohet po ashut se do të jetë e detyrueshme të paraqisni një certifikatë për të hyrë në një restorant ose bar. Qasja në tarracat, por edhe në kuzhinat dhe objektet ushqimore të njohura në zonat e tranzitit të aeroportit, mbetet e lirë.

Po ashut do të jet e nevojshme të paraqisni një certifikatë COVID për të hyrë në vendet e kulturës dhe rekreacionit siç janë muzetë, bibliotekat, kopshtet zoologjike, qendrat e fitnesit, dhomat e ngjitjes, pishinat e mbyllura, parqet e ujit, bilardot e palestrave, kazinotë..kryesisht në vende publike.

Punëdhënësit gjithashtu mund të përdorin një certifikatë COVID si pjesë e masave të tyre mbrojtëse.

Derniers articles