12.5 C
Berne
mardi 21/05/2024

Leter Brukselit dhe shtate pyetje treshes per (de) stabilitetin e situates ne Veri te Kosoves

A duhet qe shqiptaret t’i bejne keto veprime per te pasur simpatine dhe perkrahjen e Evropes dhe nderkombetareve, me poshte po japim shtate pyetje te redaktorit te gazetes zvicerane Le Canton27.ch qe ju eshte drejtuar personazheve te nderkombetareve te angazhuar ne (de) stabilitetin e Kosoves dhe rajonit.

1. A duhet qe shqiptaret te dhunojne 20 mije femra serbe?

2. A duhet qe shqiptaret te masakrojne dhe vrase mijera gra dhe femije serbe?

3. A duhet qe shqiptaret te shkaterrojne qindra kisha serbe (siq shkaterruan serbet xhami) per te pasur perkrahjen e SHBA-ve dhe BE-se?

4. A duhet qe shqiptaret te rrahin per vdekje 30 trupat e KFOR-it sikur bandat kriminale serbe?!

5. A duhet qe shqiptaret e Kosoves te behen kristian (ortodoks sikur serbet) per t’i shpetuar sanksioneve te BE-se?

6. A duhet qe shqiptaret e Presheves te jene serbe, per te folur me shume nderkombetaret?

7. Pse BE zgjedh misionare ne procesin e dialogut njerez nga vendet qe nuk e njohin Kosoven apo proserbe?

Keto shtate pyetje perveq treshes se angazhuar ne Kosove, neser redaksia do t’i  drejtoj edhe BE-se ne Bruksel dhe ambasadorove amerikan ne Beograd dhe Prishtine si dhe KFOR-it

Derniers articles