12.3 C
Berne
lundi 27/05/2024

Kriza botërore dhe pandemia në të gjithë planetin ka mbyllur shumë biznese, por jo edhe Network Marketing që ishte funksional

Shkruan Gerta Matohiti

Plani marketing i Jeunesse Global ndryshon nga te gjith te tjeret duke ju dhenë nje mundesi të art. Promovon dhe mbeshtet dhe te gjitha femrat ne gjithe boten qe duan te prekin majat e karrierës!

Kriza boterore dhe fatkeqesia e pandemisë ne te gjithe boten ka bere qe shum biznese te mbyllet, te vetmit qe kan funksionuar jane network marketing.. Dhe familja e madhe Jeunesse ka per qellim te krijoj impakt pozitiv ne bote duke ndihmuar njerëzit te duken dhe te ndihen te rinj dhe gjithashtu duke mbeshtetur njeri – tjetrin per te perdorur potencialin maksimal te cdo pjesëtari dhe atyre qe duan te bashkohen me seriozitet, perkushtim dhe ambicie per te arritur qellimet e tyre ne kete boten e biznesit. Me një lidership te fort dhe antare te perkushtuar ajo po perhapet tashme edhe ne Shqiperi por jo vetem por nder ne, por ne te gjith ballkanin. Rezultatet e mrekullueshme te produkteve qe si qellim kanë Njerëzit te ndihen dhe te duken te rinj si nga jasht por edhe brenda me ane te suplementeve te gjitha organike.

Ja pra qe erdhi dita nga kjo fatkeqsi boterore si coronavirus qe te kuptojm qe shendeti qendron mbi gjithcka…Plani marketing i Jeunesse Global ndryshon nga te gjith te tjeret duke ju dhenë nje mundesi të art, mjafton te kuptoni qe Jeunesse eshte e ardhmja. Ajo promovon dhe mbeshtet dhe te gjitha femrat ne gjith boten qe duan te jen te pavarura dhe te arrin nivele karriere te larta.. Ju ftojm te gjitheve pa dallime te beheni pjes e saj.Aucune description disponible.

Aucune description disponible.

Derniers articles