19.9 C
Berne
lundi 20/05/2024

Fabienne Fischer përmes nje VIDEO i ben thirrje qytetareve të Gjenevës të votojnë « Për klimën dhe drejtësinë sociale », më 30 prill

Gjenevë, 24 prill -Aleanca e re e së djathtës dhe e djathtës ekstreme dëshiron ta çojë Gjenevën në një botë që lë mënjanë më të dobëtit, injoron urgjencën klimatike, shet kulturën, diskriminon ata që tregojnë dallimet e tyre dhe stigmatizon të huajt, thuhet fillimisht ne mesazhin e Këshilltarja e Shtetit dhe kandidatja Fabienne Fischer, drejtuar elektroratit zviceran ne Kantonin e Gjenevës, transmeton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Më 30 Prill, ne duhet të mobilizojmë gjithnjë e më shumë se kurrë për të mbrojtur një botë që mund t’ua transmetojmë pa turp brezave të ardhshëm.

Të votojmë së bashku për ekologjinë dhe të majtën e bashkuar! Ju ftoj të më mbështesni mua si dhe Thierry Apothéloz, Antonio Hodgers dhe Carole-Anne Kast. 4 kryqe në listën 4, as një më shumë e as një më pak në 30 prill!

Ter Gjelebertit e Gjenevës
Partia Socialiste e Gjenevës

Derniers articles