12.3 C
Berne
lundi 27/05/2024

Zgjedhjet në Kosovë 14 shkurt: Ja numrat e tel. nga të cilët KQZ kontakton diasporën

Bernë, 18 janar -Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Kosovë ka njoftuar se është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës. Për këtë proces janë siguruar 25 linja telefonike, njfton gazeta zvcerane ne shqiup « Le Canton27.ch » duke ju referuar nje njoftimi te KQZ-së

Me qëllim të zbatimit të vendimit dhe udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ sqaron se ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve.

 

Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim:

38138211045

38138211146

38138211154

38138211210

38138211213

38138211219

38138211220

38138211227

38138211251

38138211259

38138211273

38138211374

38138211375

38138211381

38138211385

38138211392

38138211393

38138211414

38138211416

38138211429

38138211462

38138211468

38138211488

38138211517

38138211522

Derniers articles