20.3 C
Berne
mardi 28/05/2024

Gjenevë, Akuza te reja pas një ndeshje te pergjakshme të futbollit mes ekipit Kosova dhe Versoix. Njëri do përgjigjet per tentim vrasje

Gjenevë, 12 mars -Dy futbolliste tjerë do të përballen me drejtësinë  e gjykate se Gjenevës  pas një ndeshje që kishte bërë lëndime të rënda, në fund të një takimi amator në qershor te vitit 2018, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch duke ju referuat TDG.

Më në fund do të jetë katër persona që do të paraqiten para Gjykatës Penale, pas ndeshjes së turpit midis Versoix dhe Kosovës që kishte përfunduar me dhune dhe rrahje te pergjakashme në vitin 2018.

Nëse rënia e kaluar, prokurori publik njoftoi dy të akuzuar, ngarkesa e fundit e konsultuar nga TDG tregon se do të ketë dyfish. Këto janë tre lojtarë dhe një mbështetës i klubit shqiptar. Një nga të pandehurit do të duhet t’i përgjigjet per tentim vrasje.

Do prërkujtuar se më 10 qershor 2018, fundi i takimit të 4-të të ligës në mes të Versoix dhe Kosovës ndeshja kihste dalur jashte kontrollit pas një grindjeje midis dy lojtarëve. Ndeshja e përgjithshme që kishte ndjekur – në të cilën mbështetësit shqiptarë ishin përzier – kishin bërë nje bilanc te dhunes se shfrenuar,  dy të lenduar rëndë në radhët e ekipit Versois. Njëri kishte marrë goditje në kokë, tjetri kishte pasur një mushkëri të shpuar. Në këtë rast, shtatë persona të tjerë tashmë janë dënuar me urdhra penale, me gjoba që variojnë nga ditët e plota deri në gjashtë muaj burg.Football: Bagarre en 4e ligue: «On aurait pu avoir un mort sur le terrain» - Le Matin

Derniers articles