19.9 C
Berne
lundi 20/05/2024

Kaltrina Gjocaj: Ata që i duan fëmijet e vegjel, kanë zemër të madhe..

Shkruan: Kaltrina Gjocaj, psikologe

Ne shenje te respektit dhe solidaritetit te miqve te mi, te cilet jane prinder te femijeve special dhe shume te dashur.

Ka femije dhe te rinj qe askush nuk i fton per ditelindje…

Ka femije dhe te rinj qe duan te jene pjese e nje skuadre, por nuk pranohen, sepse eshte me e rendesishme fitorja e nje skuadre sesa formimi i nje femije…

Femijet me nevoja te vecanta nuk jane te rralle apo te huaj. Ata duan ate qe duan te gjithe te tjeret… duan te pranohen…

Mund t’ju bej nje pyetje? Ka ndonje nga ju qe do te ishte i gatshem ta kopjonte dhe ta publikonte kete shenim per nder te te gjithe femijeve apo te rinjve te cilet meritojne nje mundesi? Une e di qe po….

Dhe ti mëson se Lumturia është një çështje momentesh.

Është një aromë e re. Ështe buzëqeshja e një fëmije . Është një emocion i papritur. Është një përqafim i dashur. Këto janë dozat tona të Lumturisë. Nuk kam fjalë ta përshkruaj këtë ndjenjë të veqantë …… të dashurisë te këta FËMIJË TË MREKULLUESHEM

❤️❤️(A nuk është kjo lumturi?) ❤️❤️

Derniers articles