4.2 C
Berne
lundi 27/03/2023

Ambasada shqiptare në Bernë shpërndan tekste mësimore falas për nxënësit në Zvicër

Berne, 24 shtator -Ambasada e Republikes se Shqiperise  në Bernë, ka filluar me shpërndarjen teksteve mësimore për nxënësit që nisën vitin shkollor 2021/2022 në Zvicër, njofton gazeta zvicerane ne shqip Le Canton27.ch

Fillimisht u shpërndanë tekste mësimore në Bernë, për të vijuar në javët e ardhshme edhe në Katone të tjera. Më konkretisht, dje tekstet mësimore ju dhuruan fëmijëve në shkollën e Wittigkofenit të Bernës, ku mësuese Majlinda Shaqiri zhvillon mësimin me rreth 20 nxënës.

Ambasada e Republikës së Shqipërisë në Bernë përfiton nga rasti t’u urojë suksese të mëtejshme nxënësve dhe mësuese Majlinda Shaqiri!

Derniers articles

Fabienne Fischer: Shqiptarët e kantonit të Gjenevës nuk janë vetëm shembull integrimi, por edhe ambasadorë të vendit të tyre

Këshilltarja e Shtetit znj. Fabienne Fischer në bisedë me kryeredaktoren e gazetës zvicerane në shqip Le Canton27.ch Intervistë me znj. Fabienne Fischer, këshilltare shtetërore, departament...

Deputeti zviceran Emmanuel Deonna: Kosovarët meritojnë më shumë njohje në Gjenevë dhe Zvicër

Deputeti zviceran Emmanuel Deonna në bisedë me kryeredaktorin e gazetës zvicerane-shqiptare Le Canton27.ch Emmanuel Deonna, deputet i Këshillit të Madh të Gjenevës, është një kandidat...

Fabienne Fischer: Les Albanais du canton de Genève ne sont pas seulement un exemple d’intégration, mais aussi des ambassadeurs de leur pays

Conseillère d’Etat Mme. Fabienne Fischer en conversation avec la rédacteur en chef du journal suisse en albanais Le Canton27.ch Interview avec Mme. Fabienne Fischer, Conseillère...

Le député suisse Emmanuel Deonna: Les Kosovars méritent plus de reconnaissance à Geneve et en Suisse

Le député suisse Emmanuel Deonna en conversation avec le rédacteur en chef du journal suisse albanais Le Canton27.ch Emmanuel Deonna, député au Grand Conseil genevois,...

Nga intervista ekskluzive me ambasadorin amerikan Christofer Hill / Ja cfare thoshte ai dikur për Serbinë, Kosovën dhe Luginen e Presheves dhe cfare sot.. 

Ambasadori amerikan Christofer Hill në bisedë me redaktorinm e gazetes zvicerane ne shqip Le canton27.ch   Bernë, 27 mars -Para 24 vitesh, pikrisht me 6 shkurt...