2.4 C
Berne
jeudi 1/12/2022

Ja kush është Flakron Shala konzuli i ri në Prage te Cekise

Pragë, 25 nentor -Djali i deputeti Haxhi Shalës, Flakroni është emëruar konsull i Përgjithshëm në Republikën e Çekisë, me seli në Pragë, qe ka bere buje të madhe në mediat kosovare, ku disa jane për e disa kunder. Por realisht sipas gazetave perendmor ene gjuhen angleze ja kush eshte Flakron Shala konzuli i ri ne Prage te Ceklise sipas gazetave ne gjuhen angleze

« Por, Praga nuk është një qytet i panjohur për Flakron Shalën i cili qe një kohë jetonte atje, ku është edhe duke i përfunduar studimet e doktoraturës. Ai është edhe menaxher në kompaninë “Elanor”, por edhe është emëruar anëtar i bordit të drejtorëve, po në këtë ndërmarrjeje… » ka shkruar Reporteri.net duke u referuar gazetes “Elanor”

Pas 3 vjetësh si punonjës i Elanor a.s me qendër në Pragë, Republika Çeke, në të njejtën kompani, duke filluar nga 1 gushti, 2020, u emrova si menaxher i vendit (shtetit) dhe njëherit edhe si anëtar i bordit të drejtorëve.

Elanor ka qenë vazhdimisht aktiv në tregjet Çeke dhe Sllovake dhe ky trend ka zgjatur për më shumë se një çerek shekulli! Gjatë kësaj periudhe kompania në fjalë është bërë një nga kompanitë më të rëndësishme që furnizojnë sisteme informacioni në fushën e burimeve njerëzore dhe gjithashtu një nga kompanitë e para që zgjeroi shërbimet e saj për të përfshirë shërbimet e jashtme të pagave të siguruara në tetë vende të tjera në rajonin e Evropës Qendrore dhe Lindore (CEE).
Në mbledhjen e bordit të drejtorëve, unë propozova strategjinë e re për zhvillimin dhe zgjerimin e biznesit dhe propozova Republikën e Kosovës si mundësinë e re për t’u zgjeruar. Bordi i drejtorëve miratoi nismën që unë propozova dhe më kërkoi që të ndërmarr hapat e nevojshëm për të lansuar degën e kompanisë në Kosovë”, shkruante ndër të tjera ai.

Shala thoshte se Elanor në Kosovë do të hapë shumë mundësi për qytetarët e Republikës së Kosovës. Emërimi i Flakron është një reflektim i qartë i gjendjes aktuale të kompanisë: i gatshëm për të marrë të ardhmen dhe i ndezur pas viteve të forta të rritjes dhe shumë klientëve të kënaqur.

« Ai na bashkohet 3 vjet më parë si punonjës i Elanor Inc. me seli në Pragë, Republika Çeke dhe propozon strategjinë e re për zhvillimin dhe zgjerimin e biznesit në Republikën e Kosovës si një mundësi e re për tu rritur. Bordi i drejtorëve miraton nismën që ai propozoi me shumë pritje. (« He joins us 3 years ago as an employee of Elanor Inc. based in Prague, Czech Republic and proposes the new strategy for business development and expansion in Republic of Kosovo as a new opportunity to grow. The board of directors approves the initiative he proposed with great expectations »), ka shrkuar “Elanor”

Flakron ka demonstruar gamën e tij të aftësive menaxheriale, përvojën dhe kureshtjen që nuk mund të jenë më të rëndësishme ose të nevojshme për suksesin e Elanor në vitet në vijim.

Sipas planit të biznesit, Elanor në Kosovë do të hapë shumë mundësi për qytetarët e Republikës së Kosovës. Sapo të zvogëlohet pak rreziku i pandemisë aktuale dhe të krijohen kushte më të mira të udhëtimit dhe punës, ne do të ndërmarrim të gjitha hapat e nevojshëm për fillimin e degës së kompanisë në Kosovë.

Flakron me të vërtetë pret që të ndajë idetë e tij rreth asaj se si mund të duket ajo e ardhme për ekipin dhe për zgjerimin e kompanisë.
Ne kemi besim se dega e re në vendin e tij, Kosovë, së shpejti do të bëhet një nga kompanitë më të suksesshme në Evropë në fushën e Burimeve Njerëzore dhe Menaxhimit të Pagave./ Reporteri.net

Derniers articles

Në Kosovën e lirë, pas luftës u vranë mbi 30 femra. Shifer kjo e madhe, sikur « burrat » i kanë shpallur luftë grave shqiptare?!

Prishtinë, 1 dhjetor -Mbrem ne kyreqytetin kosovar ne Prishtine ka ndodhur nje vrasje makabre, ku burri vret gruan shtatëzënë, nje dite para lindjes. Kjo...

Masat për të marrë pasaportën / Zvicra e shtrëngon, Gjermania i shliron…

Pasaporta e Zvicres  është më elitare e Evropës - dhe askush nuk dëshiron ta ndryshojë atë! Për të marrë një pasaportë zvicerane, pengesat janë jashtëzakonisht...

FIFA publikon emrin e arbitrit qe do ta udheheq ndeshjen mes Serbisë dhe Zvicrës

Cyrih, 30 nentor -FIFA sot ka bërë të ditur emrin e arbitrit për ndeshjen e së premtes mes Zvicres dhe Serbisë në orën 20:00...

Sot kemi bërë një hap të duhur për qyterarët e Kosovës drejt udhëtimit pa viza. Presim që PE ta zbatojë

Skruan: Jan Lipavský, Ministër çek i Punëve të Jashtme Ambasadorët e vendeve anëtare të BE-së ranë dakord sot për mandatin negociator të Këshillit për rregulloren për...

Gazetari ndërkombëtar Nefail Maliqi jep lajmin e parë nga Brukseli për ngjyrën jeshile te BE-së për liberalizimin e vizave për qytetaret e Kosovës

Bruksell, 30 Nëtnor -Ambasadorët e Shteteve Anëtare të Bashkimit Evropian këtë të mërkurë kanë rënë dakord për mandatin negociues të Këshillit për rregullacionin për...